2012. január 17., kedd

elveszett bárányka

igen, én lennék az. :) annyira magába szippantott ez a vizsgaidőszak és minden más, hogy sajnos nem volt semmi erőm írni, és semmit megosztani. titeket azért követtelek egy két könyv között. :) végre eljött ma az a pont, mikor sikerült az egyik legnehezebb vizsgám, amit már három féléve csinálok, de csak most lett meg. nagy kő esett le a szívemről. :) sajnos még 4 vizsgám van hátra, abból kettő nagyon tanulós, de valahogy majd csak sikerül már. ma a vizsga után jöhetett a jól megérdemelt vásárlás. nem tudom mi van velem ilyenkor, de ha menni kell hát menni kell :D holnap lefényképezek mindent, de ma érjétek be egy camos képpel. :)


ui: valakinek van tapasztalata hajhullás elleni kapszulákba? revalid, hairclinik, biovanne??

pusziiiii

7 megjegyzés:

  1. juhuuu gratula! csekkold paphu blogját, ő pont írt pár napja bejegyzést a hajhullásról. (beautyohverload.blogspot.com)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszii. :) megnéztem, sok hasznos dolog van. :) és gazdagabb lettem egy 'új bloggal' :))

      Törlés
  2. gratugratu :)) várjuk a többiiiiit :)csóók

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. adrus, köszi! :) annyira irigyellek, hogy már te túl vagy rajta, remélem nekem is eljön egyszer az a pont. :))

      Törlés
  3. Próbálj meg B vitamint szedni, én azzal százszor többre mentem, mint a hajhullás elleni cuccokkal. :) Sok sikert a maradék vizsgához!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. annyira idegesítő, hogy az én hajam van mindenfelé, mostmár el kell kezdenem valamit. a B vitamint azt mindenképpen megpróbálom :) köszönöm! :))

      Törlés
  4. én a revalidot használtam pár éve,nem ért sokat..viszont vitaminok ezerrel és meglesz a hatása! :) a B vitamint legfőképp :)

    VálaszTörlés