2012. február 4., szombat

end. :)

VÉGRE vége a vizsgáknak. a héten csak négy tárgyból vizsgáztam, de már annyira elegem volt mindenből hogy semmihez nem volt kedvem. azt hittem kedden vége, erre kedd délután rakták fel a munkajog vizsga jegyemet, ami nem sikerült, ezért szerdán mehettem megint. előbb nézem: és és és sikerült. :)  már csak egy jegyre várok, remélem görbülni fog. úgy összességébe mindenből örültem a kettesnek (és nem is érdemeltem volna jobbat), mert ebbe a félévbe nem nagyon jártam iskolába. nem fogok még egyszer ilyen butaságot csinálni, hogy egy munka miatt feladok 'mindent'.  a héten még szakmai gyakorlaton is voltam a megyei bíróságon, nagyon korán kellett kelni, és még jövőhéten is megyek :( pár kép a tegnapi 'hetedik emeletről kisem mozdulós' aniról: :)

new yorker-es itthoni :)

 

és egy kis vicces: előbb balázs lapátolta le a teraszról (7.em) a havat, és véletlenül a lapát is lerepült, de a nyele a kezébe maradt. :D látnotok kellett volna, hogy fogja a törött nyelet és meglepetten néz be az ablakon rám. :DD

soksokpusziii nektek. :)


6 megjegyzés:

  1. Jajj szuper képek :$ annyira aranyos vagy :) Nekem se lett a legfényesebb ez a félévem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszii Thündérke :)) pirulook :$ :) engem csak az érdekelt, hogy minden sikerüljön. :)

      Törlés
  2. :D:D:D:D hehe a bazsis hólapátos téma vicci:D a képek jók, cuki vagy:)) vágyom már akávézásra kicsiii:)) és pont ma vettem meg én is ezt a pólót, majd kitalálok hozzá vmi laza szettet, sztem majd suliba pont jó lesz :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. deédesvagy. ♥ a jövőhéten még gyakszizok, te meg úgyis 8/8 bevetésen vagy, de az utáni hét jó lenne. :) lehet kedden összefutunk valahol :))
      a pólót első nap leittam ilyen pöttyökbe sió megy koktéllal (mert felpróbálás után persze hogy rajtammaradt -_-), remélem kijön belőle, és a vanish csodákra képes. :))

      Törlés
    2. na én tegnap levörösboroztam :D:D:D

      Törlés
    3. :D:D bocsi, lehet a boszorkányságomat, elkaptad itt a blogon :DD

      Törlés