2012. június 20., szerda

oasap #2

ismét kaptam kreditet, de most egy olyan dolgot, rendeltem, ami méretben tuti hogy jó :)  május 31-én fogadták a rendelésem és június 6-án volt londonban, a postás pedig 13án hozta. kevesebb mint két hét alatt itt is volt :) megvoltam vele nagyon elégedve, mert kb. ugyanaz mint a webshop képén. a színe ilyen bronzos-aranyos-fekete, rezes. talán egyetlen hátránya, hogy egybe van a három perec, de legalább nem hagyom el :D ha megszeretnéd rendelni IDE katt.


23 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. köszii ery. :) legközelebb én is a masnist fogom megrendelni :))

   Törlés
 2. Válaszok
  1. kittiie, te nem vagy benne a programba?? :O apropóó, neked megérkezett az amire gondolok? :))

   Törlés
  2. Most már benne vagyok a programba. Épp azon vacilálok, hogy mit rendeljek. Kaptam 20 dollárt és 23-ért néztem ki egy clutchot, szerintem inkább ráfizetek 3 dollárt és megvan a táska. :) Nem, még nem, de már én is akartam kérdezni tőled. Remélem hamarosan megjön! ;)

   Törlés
  3. 3$-ért egy clutch nagyon szupiii :) én az első kettőnél kaptam 10 $, most írtam nekik és felemelték 15$-ra. :)) lassan de biztosan haladom :D huuu, én is várom már nagyon :))

   Törlés
  4. Megrendeltem 3$-ért az oversized clutch-t, a blogon van róla poszt! ;) Legközelebb én is ezt a karost szeretném, de most úgy voltam vele, hogy ha már 20$ akkor ne menjen kárba, hátha legközelebb kevesebbet kaptok. :)) Már alig várom, hogy megjöjjön. Neked mennyi idő volt mire megjött?

   Törlés
 3. Nekem is nagyon tetszik,egyszerű de nagyszerű:)

  VálaszTörlés
 4. Hát, az ebay-n megtaláljátok 1.7 USD-ért :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://www.ebay.com/itm/Women-Retro-Chic-Charm-Vintage-Weave-Multilayer-Clover-Alloy-Bracelet-New-A174-/150827708220?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item231e082f3c

   Törlés
 5. nagyon jól néz ki :)
  és azért jár a kredit ,h kiraktad a bannerüket? :)
  Nem találom a honlapon ,h ezt ,h lehet :S tudsz nekem segíteni? Pls ! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. az is feltétel, hogy kirakd :) sophie írt egy jó kis útmutatót: http://www.kuklopsznyuszi.blogspot.hu/2012/04/oasap-utmutato-baglyos-gyuru.html :)
   és a bikira lányok írtak arról, hogy kell rendelni: http://bikirablog.blogspot.hu/2012/06/hogyan-rendeljuk-az-oasap-tol.html
   remélem tudtam segíteni :) puszii.

   Törlés
  2. remélem sikerül neked is :) puszii.

   Törlés
 6. love them all,
  http://aprettylife13.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 7. ne haragudj hogy ezzel zaklatlak, de ha kaptam kreditet, akkor a házhoz szállítást azt állnom kell,vagy ingyenes ?:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem zaklatsz :) a házhoz szállítás a világ minden egyes pontjára ingyenes :)

   Törlés