2011. július 28., csütörtök

s.o.s körömnyomda

sziasztok bloggerinák. :) suncity-be reggelre megint esős felhők támadtak. arra ébredtem reggel, hogy zuhog. itt van nálunk B. unokahúga eszter, tegnap maradt itt. de holnap már megyünk is mindannyian haza. délelőtt elnéztünk a rossmannba, hátha raktak már ki essence&catrice akciós cuccokat, de még sajna nem volt. körömlakk lemosót kellett vennünk, mert tegnap kb. 5 órahosszán át szenvedtünk a körömnyomdával. :) valamiért nem akar sikerülni, bár nagyon sok videót megnéztem a youtubon, és még mindig nem akar tökéletes lenni. lovely termékekre 25% akció van, ezért sikerült is beszerezni egy körömlakkot meg egy szemhéjtust. gyorsan átnéztünk még a kincsesszigetre, és eszter talált is magának két lakkot. visszafelé ebédre tescoba bevásároltunk, vettünk sárgadinnyét is, jó sok cuccot. egy gond volt!: a hetediken lakunk és pont nem volt jó a lift. :D hát nagyon örültem neki, főleg hogy egy év alatt egyszer jöttem fel gyalog és már a 3.emeletnél alig bírtunk menni. :) majd ebéd után kiderült, hogy a sárgadinnye ehetetlen volt, és ilyen fekete foltos volt a közepe. képet nem csináltam, gyorsan ment a kukába, bár ha jó lett volna a lift, legszívesebben visszavittem volna nekik egy kiskanállal, hogy egyék meg. :D



 
 
 ing - tally weijl
nyaklánc - avon
gyűrűk: takko, avon
 essence nail art stampy set -  899 HUF
essence nail art stampy polish - 499 HUF

lovely crystal strenght 11 - 336 HUF
rose nail 91 - 250 HUF
rose nail 900 - 333 HUF
essence nail polish remover - 449 HUF
lovely eye liner - 374 HUF

körömnyomdával kapcsolatban szívesen fogadok tapasztalatokat. :)
használjátok ki a nyarat, mindjárt augusztus, meg suli, gyorsan el fog tellni.:/
csókpuszi. a.

3 megjegyzés:

  1. Először én se tudtam használni. Mostanra már megyeget. Pont tervezem róla a bejegyzést. De egyébként az a lényeg hogy a lehúzót egy kicsit döntve tartsd és aztán a nyomdát jó erősen nyomd rá a lemezre. Nekem így sikerülni szokott.

    VálaszTörlés
  2. Be kell szereznem egy ilyen körömnyomdát!:D Régebben volt, de nem tetszettek a minták rajta. Egyébként netről lehet rendelni, darabonként ilyen kis lemezkét, és sokkal jobb minták vannak rajta, mint a 'gyárin'.

    VálaszTörlés
  3. én hiába gyakorlom, de valahogy nincs hozzá türelmem. :( feladtam. :)) vannak essence-s más lemezkék, de 500 huf darabja és úgy voltam vele, ha ezt se tudom használni minek másik. :) majd ha sok időm lesz kitesztelem. :))

    VálaszTörlés