2011. július 27., szerda

sun

halihó. szegeden vagyunk és végre süt a napocska. :) teljesen más is a levegő mint 100 km arrébb, és sokkal melegebb van.  bementünk ma az otp bankba, mert junioros bankkártyám van, és avval nem lehet regisztrálni paypal-on. hozzárendeltek valami jump izét, és evvel állítólag már sikerülni fog. végre rendelhetek ebay-ról. már egy csomó mindent kinéztem, a fényképezőgéphez is, meg úgy általában, pl. strasszkövek körömre, nyaklánc, gyűrű stb. kedvenc összeállításomba voltam ma: világos farmer+barna öv+fehér valami. :) ezt a rövid farmertatyót imádom. a fehér póló helyett, trikóval is szoktam használni. sajna a barna olcsó sarumnak lőttek, mert teljesen levált az alja, meg a sarka is. :D elég sokat bírt, ahhoz képest, hogy 1590volt. :) a happyhot pizzanak megint van nyereményjátéka!! (bár most szünetel, de péntektől megint lehet nyerni). annyi a lényeg, hogy egy játékautómatával kell pörgetni és három azonos mintának kell kijönnie.a legnagyobb nyeremény 10 ingyen pizza, családi pizza, 1 ingyen pizza, 2kap1áráért, ezer ft kedvezmény stb. mi persze balázzsal egész este pörgettünk, a 10 ingyen pizzára hajtottunk, még elis terveztük hogy 2 átviszünk a szomszédnak. :D de sajna csak a kettőt kap 1áráért jött össze. :) pestiek, szegediek, szekszárdiak! próbáljátok ki. pénteken újra indul. :) ITT az autómata. emitt meg a mai szerelésem: 

poló-terranova
farmer rövidgatya-fishbone
öv-takko
cipő-deichmann (de már a kínaiba is láttam..)
karkötő-avon
táska-turi 

aki éhes, az azonnal hagyja el az oldalt.  :))

happyhot szeged
felül: mester pizza
alul: húsos (ez nem annyira jó, de a mester annál inkább!) :)

szép napsütéses napot. mostmár irány a szabad. :) xoxo. a.

4 megjegyzés:

  1. klassz naci, most én is valami hasonlóra vadászok! ;)

    VálaszTörlés
  2. Csini vagy!:)Remélem,ha rendelsz Ebayről,majd beszámolsz róla,hogy mi hogy megy ott(szeretnék én is rendelni onnan,de kis tudatlan vagyok,hogy mennek ott a dolgok:))

    VálaszTörlés
  3. köszönöm lányok. :)
    zitu, persze hogy beszámolok, lehet lesz is róla képes poszt, hogy mit hogy kell. kb 2 hét múlva bírok mert addigra jön meg a virtuális kártyám :/ :)

    VálaszTörlés