2011. augusztus 27., szombat

tally haul

hejhóó. mostanában nagyon összevissza vagyok. majdnem minden másnap szegeden vagyunk ebben a hőségben. már a fagyit is négy gombócával eszem. :)) gondoltunk egyet balázzsal valamelyik nap, hogy milyen rég voltunk moziban (úgy emlékszem másnaposok2-ön), és spontán elis mentünk. épp a 'rossz tanár'ról lemaradtunk, ezért az amerika kapitány lett. háromdés volt a film, amit nem nagyon szeretek mert a szemem megfájdul a szemüvegtől. másnak is van baja a 3d-s szemüvegekkel?? :D  ezért szemüveg nélkül néztem végig. :) majd két napra rá a förtelmes főnökökre ültünk be. :) uhh, nagyon bejött ez a film, bár már elég régóta vetítik.. :)
ha mozi, akkor pláza, ha pláza, akkor vásárlás. :D rossmann-ba csak egy pillanatra ugrottam be, essence hegyezőért és műszempilláért. c&a-ba elég nagy akció van a nyári dolgokra. papucsok 790 körül, napszemüvegek 990, ékszerek 250 ft. nem akartam már másik napszemüveget venni, azt hittem kibírja ezt az évet, de tévedtem. megint eltört. minden napszemüvegem eltörik, ezért nem is veszek drágát. :D c&a-ba találtam egy pilótaszemcsit, nem tudom mennyi ideig fog élni. :)) tally-ba is gyors beugrottam, vettem két rövidgatyát, meg egy csőtoppot, nagyon tetszenek. :)



 
 essence hegyező - 349 HUF

  essence műszempilla - 799 HUF

 c&a - 990 HUF

 tally weijl - 3 490 HUF

 tally weijl - 4 490 helyett 2 000 HUF

 

 tally weijl - 3 000 HUF

a héten még meg kell ejteni a sulis vásárlást is. ti várjátok már a sulit?
nemtudom, hogy fog sikerülni a műszempilla, sose ragasztottam még. :))
szépnapot nektek! anita

4 megjegyzés:

  1. De jó homikat vettél:) Szerencsére nekem már nincs többet suli,nagyon furi lesz nem menni:)Remélem majd a műszempillát megmutatod:)

    VálaszTörlés
  2. a hegyező, meg a műszempilla nekem is megvan, bár a műszempillát még nem volt alkalmam felavatni:D Nagyon jó cuccokat fogtál ki:) A sulit meg egyáltalán nem várom, jó lenne még 3 hónap szünet:)

    VálaszTörlés
  3. nekem ez a műszempilla olyan hülyén állt, a szemöldökömet csapkodta kb. :D le is szedtem és kidobtam :( amúgy szuper dolgokat vettél :)

    VálaszTörlés
  4. @zitu: köszii, igyekeztem, bár én is ilyenkor veszek rövidnacit nyár végén, de kitudja meddig lesz meleg. :) a középiskolás sulit soha nemvártam, de annál jobban az egyetemit. :D
    a műszempillát ha sikerül felrakni megmutatom. :)

    @hollywood_x: gyorsan elment ez a nyár, de a suli is gyorsan elmegy majd. :) ideoda nézünk és mindjárt megint nyár. :)

    @Thündérke: felpróbáltam a műszempillát, de nem ragasztottam oda, és nekem is olyan furcsán hosszúnak tűnt.. lehet az enyémnek is a kukába lesz a helye. :D

    VálaszTörlés