2012. június 3., vasárnap

és a gyűrű nyertese:

az oasap támogatásából, nem más mint:


Adri, írj nekem egy emailt, hogy holnap már tudjam postázni a csomagot :)


a következő rendelésem nem gyűrűre esett, remélem a héten meg is érkezik :)
tegnap névnapoztunk, hamarosan mutatok egy-két képek
szép vasárnapot mindenkinek! (az enyém tanulással fog eltelni :/ ) hatalmas pussz mindenkinek. :)             anita

6 megjegyzés:

  1. tejóóég :D Nagyon köszönöm Anita!!!:D nem is tudod, hogy örülök, hogy én nyertem :D még sosem nyertem ilyenben :D köszönöm szépen :D puszillak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. gratulálok! :) remélem rád jó lesz. :)) puszii.

      Törlés
  2. Még sosem rendeltem az oasapról, bár már lassan minden blogon azt látom, hogy ezzel egyedül vagyok...Mostanában nézegetem az oldalt, jól látom, hogy free shippinges Magyarországra is, tehát nincs postaköltség? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szio. van ez a program, ahol az oasap 'támogatja' a blogokat. sophie írt róla: http://www.kuklopsznyuszi.blogspot.hu/2012/04/oasap-utmutato-baglyos-gyuru.html
      ha jól tudom 300követő felett és 10kommentnek kell lenni, ha minden igaz, és akkor így kapsz 30$ körül. sajnos én sem felelek meg a feltételeknek, de azért megprobáltam. így 10$ küldenek havonta :)
      ugyanazokat árulják mint ebay-en. csak ami ebayen 1$ itt 30$... ha nagyon megtetszik valami akkor inkább ebayről rendelj, ott is elég sok minden free shippinges :)

      Törlés
  3. Igen, igen az ebayes témával tisztában vagyok. Csak ugye elkezdtem olvasgatni a blogokat és már mindenhol oasapos rendeléseket látok :) A 300 követőtől fényévekre vagyok, uh marad az ebay;) Köszi az infot!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, mindenhol ez a téma, mert a feltétel hogy írni kell róla és be kell linkelni nekik a postot. nekem sincs meg az x követőm, de egy próbát megér. ha gondolod nagyon szívesen segítek ha elakadsz valamiben. :)

      Törlés