2011. június 12., vasárnap

bow

kukucs. tegnap a családi sütögetésen megcsináltam csengusznak a haját masnisra, amit dominikánál láttam. szerintem jó lett nagyon. sajnos az enyémből még nem lehet, de remélem, hogy most már belehúz a növésbe. :) barnabásnak odaadtuk a buborékfújót, nagy sikere volt, csak egy baj volt vele: mivel bekellett tenni a szájba és úgy kellett fújni, mint a lufit, elég sok buborékfújófolyadék jutott a nyelvünkre. nagyon rossz íze van, aki teheti ne próbálja ki.:D ma egész nap lustálkodunk B-vel, nincs is kedvünk csinálni semmit, pedig tanulni kellene sokat. holnap megyünk vissza szegedre, kedden (javító)vizsga alkotmányjogból, szerdán meg jogrendszerekből. szerintem egy bulit is betudunk szorítani és egy kis vásárlást is a csajokkal. kukkoljátok meg a képeket: 

csenge haja :)

paris & gaga


barnabás (:


remélem a ti vasárnapotok hasznosabban telik,:D pusziii. A.

2 megjegyzés:

  1. Jajj de örülök, hogy valaki aki megcsinálta le is fotózta! :) Eddig mindig csak mondták nekem, hogy megcsinálták, de fotót nem láttam róla. Nagyon jó lett! :)

    VálaszTörlés
  2. neked köszönhetem, ha nem lennél te és nem lenne hiperszuper blogod, ez sohasem pattant volna ki az agyacskámból. :) úgyhogy egy hatalmas kösziiit dobok neked. :))

    VálaszTörlés