2011. június 10., péntek

bubble

megérkeztünk haza2-be B-vel, egy kis vonatos zötykölődés után. halasig mentünk csak, mert szombaton névnapi zsúrja lesz B unkatesójának, barninak és tegnap felhívott minket  hogy valami állatos ajándékot kér.:D benéztünk a tescoba hogy van e valami állatos dolog neki, de nem volt semmi értelmes, így B kitalálta hogy vegyünk neki ilyen hiperszuper buborékfújó szettet, és mellé egy liter buborékfújó folyadékot.:] persze nem maradhatott volna el az f&f-es nézelődés sem. valami lenge nyári trikót vagy pólót szerettem volna venni, de helyette spontán fürdőruha vásárlás lett. tavaly vettünk nagyon finom fagyiport, nem emlékeztünk hogy hol, csak arra hogy németül volt rajta a szöveg. vagy lidike vagy aldika lehet a szerencsés nyertes, de egyikbe se találtunk ma. :/ bármilyen gyümölccsel meglehet csinálni, annyi hogy fel kell turmixolni a gyümit ráönteni a port, tovább turmixolni és berakni a fagyóba. semmi tej vagy tejszín nem kell hozzá és nagyon finom krémes. keressük kutatjuk tovább a fagyiport, képet már találtam róla, nagy haladás.:D meglett a kedvenc órám is, haza1-be volt, már kezdtem azt hinni hogy elhagytam, de megbizonyosodtam róla, hogy azért olyan béna még nem vagyok.;) xoxo


F&F 2 000 HUF


No name 2 790 HUF

'elveszett', de meglett órám: AVON 4 000 HUF


ilyen fagyipor keresetik :D
 
 
névnapooos barnabás. :)

buborékfújóó (:





5 megjegyzés:

  1. ugyanilyen bikinit vettem kb 2 hete :) imádom

    VálaszTörlés
  2. én még nem használtam, de remélem jó lesz pacsálás közben is :) ha nem bír ki egy fél nyarat az se baj, mert ennyi pénzért megérte. ;)
    már csak valami jó strandtáskát kell beszereznem meg pacskert. köszzi hogy írtál kulturmosoly ♥

    VálaszTörlés
  3. Hihi, én is ilyen bikinit vettem! Ennyi pénzért én sem bírtam ott hagyni :D Ráadásul van egy hasonló mintás strandpapucsom, úgyhogy ahhoz meg tökéletes :) Tetszik a "no name" ruhád! Szeretem a virágmintás rucikat.

    VálaszTörlés
  4. nekem a matróz csíkos bikini is tetszett, csak sietősbe voltam. napozásra tökéletes. :)) a ruha a kínaiból van, mostanság ott is találhatóak jó cuccok.:)

    VálaszTörlés
  5. az az avonos óra nagyon bejön :$

    VálaszTörlés