2011. június 20., hétfő

turbó diéta 4.+5. nap

sziasztok. turbódiéta4.nap: tegnap túl éltem az ötvenfős családi kaját evés nélkül. nagyon nehéz volt, mert volt kakaspöri, nagyonsok fajta sült, és a saláták uhhh, valami nagyon finomak lehettek. a sütikről meg ne is beszéljünk. gesztenyetorta, joghurttorta, és finomabbnál finomabb sütik. na meg persze a martini. azt volt a legnehezebb kibírni.:D martinifüggővagyok. elég későn értünk haza, tv on, bele az ágyba és a harrypotteren már aludtam is.:) turbodiéta5.nap: azaz ma. elég korán volt az ébresztő, (fél10kor:D) ha felkel B. mellőlem nem is tudok tovább aludni. B. B. B. elég sokat emlegetem, bár sokatok nem is tudja hogy ki vagy mi ő, de lesz róla egy külön post is. visszatérve a diétára, sikerült átesnem az 5.napon is. brassói volt az ebéd, az egyik kedvencem.:/ de szerintem mostmár kibírom a 14 napot. már csak 9 nap szilárd étel nélkül. hiányoznak az ízek és a rágás is, még rágógumit se lehet "enni". aztírja a használati utasítás hogy öt napig elegendő az az egy doboz, de szerintem még kibírja nekem a 6.napot. holnap úgyis megyünk bajára, majd beszaladok a rossmanba, úgyis kell vennem egy két essence terméket, (körömlakkokat-fedő,alaplakkot). este elmentünk egy kicsit mozogni, futni. remélem ez már mindennapos esti program lesz. pár kép a tegnapi (mindennapi) menümről: ( :D )
zöldségleves leve

epres turbócska 

nagy kitartást nektek is mindenhez! puszanccs. A.


5 megjegyzés:

  1. hú szurkolok, h kibírd :) ha sikerrel jársz én is kipróbálom :)

    VálaszTörlés
  2. most mértem magam, úgy látszik eddig -3kg. de már azt mondogatom magamnak, hogy nem baj ha nem fogyok, legalább lesz kitartásom. :))

    VálaszTörlés
  3. igen-igen :) ebben van valami...
    én még a bébikajás diétán is gondolkoztam, lehet olcsóbban jönne ki mint a turbó diéta és szerintem nagyjábol ugyanolyan eredményt érnék el vele :)

    VálaszTörlés
  4. nagyon ügyi vagy ani :) nekem sem ártana egy ilyen, de utálnék erre költeni :S

    VálaszTörlés
  5. húúú:D kivi vok mi lesz a végeredmény:)

    VálaszTörlés