2011. június 16., csütörtök

zsákmányok

hellobelllocs. hosszú napom volt ma, de megérte.:) reggel gyorsan elszaladtunk B.anyujával vásárolni, és sok mindenre ráakadtam, mondhatóan elég olcsón. cipőzsákmány, ingzsákmány, nadrágzsákmány, overálzsákmány. :)) turbódiéta1.nap: reggeli 3dl tej+35gramm por, érdekes volt, mert általában ha nem reggelizem az kihatással van az egész napomra és gyagyás vagyok, de egészen máshogy volt, nem voltam éhes. az ebéd elég későre sikerült kettőóra után (akkor értünk haza szegedről), a menü ugyanaz volt csak nem tejjel hanem vízzel. délutánra már kezdtem éhes lenni és álmodoztam finomabbnál finomabb kajákról, majd olyan hétfelé jött a vacsi ami nagyon változatos volt..ugyanaz mint a reggeli és az ebéd. vízzel annyira nem jött be ez a por, így maradok a másfélszázalékos tejecskénél. a többiek tejbegrízt ettek, nekem meg csak a nyálam folyt. de elmondhatom, hogy ma nem ettem szilárd dolgot. pár kép a zsákmányokról.

józsefvárosistyle: 2 700 HUF

józsefvárosistyle: 2 990 HUF

kínai: 3 990 HUF

 kínai: 2 990 HUF

eszteres. :)

bye. legyetek rosszak. :)) xoxo A.

7 megjegyzés:

  1. de jó ez az overál :) már én is szeretnék egy hasonló szépséget.
    a turbó diétárol meg várom a fejleményeket (:

    VálaszTörlés
  2. hmm minden nagyon csini, amit vettél! ;)

    VálaszTörlés
  3. kulturmosoly: én is belevagyok szerelmesedve ebbe az overálba, nagyon kényelmes, és melltartó nélkül is hordható. a turbó diétás fejlemények minden nap szerepelni fognak a bejegyzéseimbe. :))
    Streisy: köszööönöm, igyekeztem szuuper darabokat, gyorsan, és olcsón beszerezni. a cipővel még nem nagyon vagyok kibékülve, de az első viselés utána biztos megváltozik a véleményem.:)

    VálaszTörlés
  4. Jaaaaj nekem is nagyon tetszik az overálod!:)

    VálaszTörlés
  5. jajjjj jajj a cipődbe beleszerettem!

    http://mindennonek.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  6. volt már rajtam és nagyonnagyon kényelmes. :)

    VálaszTörlés
  7. nagyon jó cuccokat zsákmányoltál:D minden tetszik:D

    VálaszTörlés